5o Newsletter

Την Παρασκευή στις 10 Μαρτίου 2023 και ώρα έναρξης 09:30 το πρωί πραγματοποιήθηκε το workshop στο MS CELESTYAL OLYMPIA, κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας στην περιοχή του Λαύριου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν 18 άτομα της ομάδας εργασίας του Πανεπιστήμιου Πειραιώς και 30 μέλη του πληρώματος και στελέχη της CELESTYAL CRUISES.

Σκοπός ήταν η πιλοτική εφαρμογή του προϊόντος του έργου “Ανάπτυξη εφαρμογής με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας και της επιχειρηματικής επίγνωσης επί επιβατικών πλοίων”, σε πραγματικές συνθήκες, και η αξιολόγησή του όχι μόνο από την ομάδα του έργου αλλά από τους πραγματικούς επαγγελματίες του κλάδου.

Δείτε το Δελτίο Τύπου εδώ

Στις 17 Φεβρουαρίου 2023 η ομάδα έργου συμμετείχε σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε από την ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ – T PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε με τίτλο “The 1st Conference of Green Transport and Logistics” στο πλαίσιο ενίσχυσης του πεδίου Εφοσιαστική Αλυσίδα και Εμπορευματικές Μεταφορές.

Ο σκοπός της συμμετοχής στο συνέδριο ήταν η παρουσίαση της πλατφόρμας eFTI του έργου στηρίζοντας θέματα γύρω από τη τεχνολογία ως εργαλείο υποστήριξης μιας βιώσιμης ανάπτυξης. Εκπρόσωποι φορέων και επιστήμονες συζητήσαν για την επόμενη μέρα και τις προοπτικές εξέλιξης των επιχειρήσεων μέσω της ψηφιακής μετάβασης, των αυτοματισμών, της ανάλυσης δεδομένων κλπ. Στην περίπτωση αυτή έχει ανασκόπηση και του εργαλείου logistics της Κοινότητας Γνώσης.

Δείτε το Αναλυτικό Πρόγραμμα

On – demand πλατφόρμα – Massive Open Online Courses (MOOC) για το σύνολο των δυναμικών κλάδων Γαλάζιας Οικονομίας του Πειραιά

Η πλατφόρμα έχει εμπλουτιστεί με μαθήματα Massive Open Online Courses (MOOC), σχετικά με τους κλάδους της Γαλάζιας Οικονομίας του Πειραιά και θέματα σύγχρονα και καινοτόμα. Ορισμένα ανοιχτά μαθήματα αποτελούν:
• Υπηρεσίες Διαδικτύου-Προηγμένες γνώσεις και δεξιότητες Η/Υ
• Ψηφιακός οδηγός πόλης Πειραιά
• Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Σύγχρονες Πρακτικές Marketing
• Οικονομική Διαχείριση και Λήψη Αποφάσεων
Για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα αρκεί μια απλή εγγραφή.

Εγγραφείτε Τώρα

EFTI Training

Διαθέσιμα μαθήματα

Η πλατφόρμα eFTI- electronic Freight Transport Information αποτελεί πληροφόρηση γύρω απο τον κλάδο των logistics παρέχοντας παράλληλα εκπαίδευση μέσα απο online μαθήματα εξειδικευμένων μελών. Τα διαθέσιμα μαθήματα αποτελούν:
• Ανταλλαγή Ηλεκτρονικών Επιχειρηματικών Εγγράφων – Τεχνολογίες, Πρότυπα Και Πρακτικές
• Εισαγωγικά στοιχεία για την κατασκευή ιστοσελίδας
Μείνετε σε συνεχή επαφή καθώς η πλατφόρμα θα εμπλουτίζεται συνεχώς με μαθήματα.

Για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα αρκεί να επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα.

Ξεκινήστε τα μαθήματα